Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account
Actuele goudprijs
14 krt - € 25,30 p.gr
18 krt - € 31,48 p.gr
22 krt - € 40,85 p.gr
24 krt - € 42,06 p.gr

Horloge / Goud Verkopen - Zilver Verkopen


Pieter Jacobs koopt ook uw zilver in

Als u overweegt om uw zilver te verkopen, kunnen wij u gegarandeerd van dienst zijn. Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij u van advies voorzien, uw zilver taxeren en uw zilver inkopen. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend langskomen of contact opnemen.


Indien u ervoor kiest om uw zilver aan ons te verkopen, kunt u hier direct contant voor ontvangen of u kunt ervoor kiezen om direct een prachtig juweel of horloge te kopen. Waar u ook voor kiest, u bent altijd verzekerd van een eerlijke prijs en een professionele afhandeling.


Hoe werkt het?

Pieter Jacobs Juwelier koopt zilver in van zowel particulieren als van handelaren. Na de taxatie en het wegen krijgt u de prijs te horen. Als u akkoord gaat dan krijgt u het direct contant uitbetaald of via internet bankieren. Wij kopen alleen zilver in op vertoon van legitimatie of aankoopbon.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw sieraden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op tel. 073-614 61 61, per e-mail info@juwelenplein.nl of vul het contactformulier in.


U bent natuurlijk van harte welkom in onze juwelierszaak te ’s-Hertogenbosch, waar u tijdens openingstijden altijd terecht kunt voor een vrijblijvende taxatie. 
-
Juwelenplein.nl door ProShops